Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca i vrijede za plaćanje putem web trgovine. Fotografije i opisi pojedinih artikala ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina.

OBAVIJEST

Sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore primamo na adresu :
OPG Marijan Pavlečić, ulica bana Josipa Jelačiča 62, 10450 Jastrebarsko.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem web shop-a. Ako nekog od proizvoda trenutno nema na skladištu, kupca ćemo o tome pravodobno obavijestiti putem e-maila kojeg je naveo prilikom naručivanja proizvoda.

DOSTAVA I REKLAMACIJE

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

  1. Slika vanjskog pakiranja
  2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
  3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa

Fotografije je potrebno poslati na email adresu [email protected] zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 24 sata nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam šteta mogla biti nadoknađena.

CJENIK DOSTAVE I ROK ISPORUKE

Roba neće biti poslana ako uplata nije vidljiva na našem žiro računu ili PayPal računu, osim ako se radi o narudžbi u kojoj je odabrano plaćanje pouzećem.

Osobno preuzimanje na OPG-u
Osobno preuzimanje robe je moguće direktno na OPG-u Marijan Pavlečić na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 62, 10450 Jastrebarsko, uz prethodnu najavu na telefon 098 946 6474. Ovaj način preuzimanja je besplatan.

Dostava
Paket šaljemo u roku 1-3 radna dana od trenutka kada je uplata vidljiva na našem računu. Paket se šalje HP Expressom ili DPD dostavnom službom i djelatnici ga dostavljaju do vaših vrata. Ovo je najsigurniji i najbrži način dostave. Cijena dostave i pakiranja je 45,00 kn. U slučaju plaćanja pouzećem cijena dostave je 50,00 kn. Roba poslana dostavnom službom obično stiže unutar 48 sata nakon slanja, a u većini slučajeva unutar 24 sata. Subota i nedjelja nisu uključene. Kada Vam robu pošaljemo obavijestit ćemo Vas e-mail porukom i od tada se računa vrijeme dostave. U slučaju dostave na otoke koji nisu povezani mostom s kopnom, rokovi dostave su duži i variraju od 4 do 10 dana.

Dostava u EU i van EU
Trenutno ne vršimo dostavu van Republike Hrvatske.

NAČIN PLAĆANJA

Uplata na bankovni račun
Uplata se obavlja nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u email poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe. Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti ili preko internet bankarstva. Robu šaljemo u roku 1 -3 radna dana nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

Plaćanje pouzećem
Plaćanje se obavlja dostavljaču prilikom dostave naručene robe. Robu šaljemou roku 1 – 3 radna dana po narudžbi. Plaćanje prilikom preuzimanje je moguće isključivo gotovinom.

PayPal
Plaćanje PayPalom smatra se najsigurnijim načinom plaćanja preko interneta.

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na PayPal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu. Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

DETALJNI UVJETI I ODREDBE

OPG Marijan Pavlečić sa sjedištem u Jastrebarskom vlasnik je internet stranice www.pavlecic.eu. Korištenjem ove internet stanice korisnik se slaže da je u potpunosti upoznat i suglasan s uvjetima navedenim na ovoj stranici kao i s uvjetima na stranici Zaštita osobnih podataka. Ukoliko se korisnik s uvjetima na slaže, ne bi trebao koristiti web stranice.

OPG Marijan Pavlečić kao ni jedna treća osoba povezana s njim ne mogu ni na koji način jamčiti za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internetskih stranica.

Korisnik se slaže i potvrđuje da OPG Marijan Pavlečić nije odgovoran za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na korisniku. Izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom.

Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje je kreirao prilikom korištenja web stranice www.pavlecic.eu. OPG Marijan Pavlečić zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja internetske stranice i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Korisnike savjetujemo da periodički pročitaju uvjete korištenja i uvjete o zaštiti osobnih podataka.

OPG Marijan Pavlečić zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja. U slučaju da dođe do promijene Uvjeta korištenja i/ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti internetske stranice, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja i Izjavu o povjerljivosti podataka u izmijenjenom obliku.

Korisnici ne smiju putem ovih internetskih stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih, primjerice, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost itd., kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme.

Sadržaj koji se nalazi na internetskim stranicama www.pavlecic.eu u vlasništvu su OPG Marijan Pavlečić te su kao takvi zaštićeni zakonom, ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Zabranjeno je bilo kakva kopiranje, prijenos, distribucija, povezivanje, objavljivanje ili na bilo koji način mijenjanje ovih internetskih stranica bez pismenog odobrenja OPG Marijan Pavlečić. OPG Marijan Pavlečić može raskinuti poslovni odnos s korisnikom u bilo kojem trenutku i zadržava pravo odmah ukinuti korisničke račune korisnika u slučaju ponašanja korisnika koje OPG Marijan Pavlečić smatra neprihvatljivim.

U slučaju da je neka od stavki ovih uvjeta korištenja ništava, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta, te će preostali dijelovi ovih Uvjeta će ostati na snazi, a ništavna odredba će se zamijeniti valjanom odredbom koja po smislu i pravoj volji najviše odgovara odredbi koja je ništavna. Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Zagrebu i rješava se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 1000,00 KN

Izdvojeni Proizvodi