UVJETI DOSTAVE

Dostava

1.1. Dostava u RH

Putem www.pavlecic.eu moguće je izvršiti kupnju proizvoda na teritoriju Republike Hrvatske što podrazumijeva i dostavu kupljenih proizvoda isključivo na tim područjima.

Korištenjem www.pavlecic.eu Prodavatelj smatra da je korisnik upoznat s Općim uvjetima kupnje te da iste prihvaća. Prodavatelj otklanja svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što Korisnik nije pročitao Uvjete kupnje.

1.2. Minimalna dostava

Minimalni iznos dostave je 1,00 kn.

1.3. Izvršavanje dostave

Dostavu radi Prodavatelj samostalno ili putem kurirske službe na cijelom području Republike Hrvatske. Dostava se radi na prag kućne ili poslovne adrese. Rok isporuke u RH  je najviše 72 sata po primitku uplate, a na području Zagreba i Zagrebačke Županije u većini slučajeva 24 sata. Cijena dostave iznosi 35,00 kuna. Za iznose veće od 299,00kn dostava je besplatna. Dostava se vrši radnim danom najkasnije do 18 sati.

1.4. Isporuka kupcu

Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnicu po primitku pošiljke.

Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje Kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.

1.5. Cijene dostave

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

Cijena dostave uključena je u cijenu Proizvoda ukoliko se radi o iznosu narudžbe koju Prodavatelj uvjetuje na svojim stranicama Internet trgovine. Ukoliko se dostava plaća, cijena dostave će jasno biti iskazana uz cijenu proizvoda.

1.6. Pregled prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja dostavljenog Proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod, to jest provjeriti postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalaze unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja. Obavezno otvoriti pošiljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode s dostavnicom, a ukoliko nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah ih reklamirati Prodavatelju putem emaila ili telefona.

1.7. Krivo isporučen proizvod

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog Proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene Proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata Proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen Proizvod.

1.8. Primitak pošiljke

Prilikom dostave, uz kupljeni Proizvod, Kupac dobiva račun/otkupni blok. Ukoliko je Kupac preuzeo paket te potomizvršio njegov pregled te  je utvrdio da je Proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovara proizvodima s računa te da su uz proizvode isporučene sve isprave sukladno zakonskim propisima, smatra se da je Kupac preuzeo isti.

Ako je Kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda na gore opisan način našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati Prodavatelju jer reklamacije prijavljene 24 sata nakon primitka pošiljke Prodavatelj neće uvažiti.

1.9. Odbijanje preuzimanja

Ukoliko Kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Scroll to Top