Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja


Paketi najčešće stižu u roku 2-3 radna dana od narudžbe (u slučaju odabira plaćanja pouzećem) odnosno od primitka uplate.

U slučaju da vam e-mail nije stigao na adresu koju ste ostavili, provjerite pretinac neželjene pošte (SPAM). Ako ga nema, kontaktirajte nas.

Na rukovanje paketa nakon što napusti naše sjedište ne možemo utjecati, ali možemo pomoći riješiti problem.
Slijedite upute u nastavku ukoliko primite oštećeni paket:
Ukoliko oštećenje nije vidljivo izvana a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:
1. Slika vanjskog pakiranja
2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa
Fotografije je potrebno poslati na email adresu [email protected] zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 48 sati nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam mogli nadoknaditi štetu.

Uplata nam je vidljiva idući dan nakon podneva.

Da, moguće je platiti pouzećem. Tu opciju je potrebno odabrati prilikom narudžbe i dostavna služba tu uslugu naplaćuje 5kn odnosno cijena dostave se povećava za 5kn.

Ne, dostava stiže u roku 1 - 3  radna dana od narudžbe/uplate, a na dan dostave dobit ćete SMS sa okvirnim vremenom dostave i brojem putem kojeg se možete dogovoriti za vrijeme dostave koje vam odgovara.

Garantiramo sigurno, brzo i jednostavno naručivanje naših proizvoda. Slijedite zadane korake tijekom naručivanja, te ako imate pitanje možete nam se javiti putem maila ili telefonski.

Za iznose do 1000,00 KN trošak dostave iznosi 45,00 KN. Za iznose preko 1000,00 KN dostava je besplatna. Dostava je besplatna i u slučaju da odaberete opciju preuzimanja na OPG-u. U slučaju plaćanja pouzećem, dodaje se 5,00 KN na iznos dostave.

Naši proizvodi su većinu vremena spremni odmah prilikom narudžbe klijenata. Ako se ipak dogodi da ih nismo u mogućnosti isporučiti u dogovoreno vrijeme, u roku jednog radnog dana, kontaktirati ćemo vas i ponuditi opcije čekanja dok artikl ne stigne, zamjenu za neki drugi ili povrat novca u punom iznosu koji ste platili, uključujući i dostavu.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 1000,00 KN

Izdvojeni Proizvodi